Skrotpræmie 2021 hos skrot1bil

Slip af med din gamle bil i dag. Hurtigt, nemt og bekvemt – til en formidabel pris. Se mere nedenfor.

Gode skrotpræmier

+500 Gode anmeldelser

Over 8 års erfaring

Høj skrotpræmie i sigte! Få det maksimale udbytte af din bil hos os

Øv, klarede din bil ikke synstesten? Eller er du kørt sur i den og drømmer en ny model? Eller måske er du klar til at gå all-in på klimabølgen og vil af med den til fordel for cyklen og offentlig transport?

Så er det hos skrot1bil, at du skal søge hjælp. Vi kan nemlig tilbyde dig helt fantastiske skrotpræmier for din gamle bil. Udover varme penge mellem hænderne får du også fornøjelsen af at slippe for alt besværet med at slippe af med din gamle bil. Hos skrot1bil går tingene hurtigt med maksimal fortjeneste til dig som gevinst.

Vi står altid klar til at give dig en vurdering og at handle på din beslutning.

Enhver bil kan afsættes hos os

Hos skrot1bil lader vi os ikke skræmme af hverken store, små, trafikskadede eller defekte biler, der ikke er i stand til at køre mere. Når du vælger os til at stå for skrotningen af din bil, kommer vi selvfølgelig gerne og får den transporteret væk fra din hjemmeadresse eller hvor du måtte ønske det. Bare fortæl os tid og sted, så står vi klar til at hjælpe dig af med din gamle, udtjente bil.

Hos os kan du få en overraskende høj skrotpræmie for din bil. Kontakt os endelig på telefon 91 80 50 10 og fortæl lidt om årgang, model, mærke og antal kørte kilometer; så giver dig hurtigt en vurdering af, hvad du kan tjene på din bil. Vi er ikke i tvivl om, at vi sammen finder en løsning, der falder i god jord hos dig. skrot1bil har mange års erfaring med skrotning af biler på hele Sjælland, så hvis du står med en bil, du ikke kan overskue, så er det os, du skal have fat på.

Når du kontaker skrot1bil er det selvfølgeligt uforpligtende. Vi hjælper dig med at få en idé om, hvad du kan tjene, hvis du afsætter din bil til skrot i dag. Hvis du synes om tilbuddet, så er vi hurtige til at betale: Vi kan lægge pengene kontant eller overføre gennem MobilePay eller en traditionel banokoverførsel, som vi selvfølgelig overfører gennem straks-overførsel, så du har pengene samme dag.

Vi står klar til at hjælpe dig af med din gamle bil og glæder os til at høre fra dig. Kontakt os på telefon 60 66 35 08 eller via kontaktformularen til højre for et uforpligtende tilbud.