Skrotning af bil hos skrot1bil

Hvordan foregår skrotning af bil hos skrot1bil

Gode skrotpræmier

+500 Gode anmeldelser

Over 8 års erfaring

Hvordan foregår skrotning af bil hos skrot1bil?

Hos skrot1bil har vi gjort skrotningen af bil meget nem. Processen forløber således: Du tager kontakt til os enten via telefon, mail eller formularen her. Når du har taget kontakt til os, så vil vi ringe dig op og aftale et møde tidspunkt med dig. Vi vil så give en gratis vurdering af din skrotbil. Det hænder nogle gange at en skrotbil er mere værd en skrotpræmien. Derfor laver altid en inspektion af bilen, således vi kan udbetale den bedste skrotpræmie. Vi skal jo leve op til vores ry i branchen. Vi er nemlig kendt som autoophuggeren med de bedste skrotpriser.

Når vi har aftalt en skrotpræmie, og du er tilfreds med denne så vil vi afhente bilen med en autotransporter i tilfælde af, at den ikke er forsvarlig at køre i. Det er nemlig vigtigt at skrotbiler skrottes, således de ikke udgør en trussel for trafikken og samfundet. Man kan nemlig hurtigt komme galt afsted med en skrotbil, som mangler service eftersyn. Det kan eksempelvis være, hvis bilen går i står, ikke bremser ordentligt eller svinger lidt til højre ved bremsning fx.

Hvad sker der ved skrotning af bilen?

Når du skal skrotte din bil, så vil vi som sagt afhente skrotbilen. Når vi har afhentet skrotbilen, så tager vi den med til vores autoophugger på sjælland. Vi hugger den for alle dele, benzin, hjul, reserve dæk og andet. Herefter så presser vi metallet sammen, og sælger jernet. Vi sælger også radioen og alt andet vi kan.

Skrotningen er blevet digitaliseret i 2020

Helt praktisk

I videon illustreres det meget simpelt. Du logger blot ind på borger.dk vælger din bil, indaster dine oplysninger, afkrydser nogle felter, vælger en autoophugger og får bragt bilen. Du skal dog selvfølgelig have en aftale på forhånd med selve autoophuggeren. Hos de fleste autoophuggere på sjælland og i københavn skal du dog selv sørge for levering ellers bliver du trukket i skrotpræmien. Hos os afhenter vi næsten altid bilen gratis. Derudover så giver vi en gratis inspektion af bilen. Så hvis det er noget værdi at komme efter, vil du modtage mere end skrotpræmien.