Sælg din bil hos skrot1bil

Slip for hovedpinen med useriøse købere og sælg din bil direkte i dag – til en super pris!

Gode skrotpræmier

+500 Gode anmeldelser

Over 8 års erfaring

Sælg din bil – hurtigt, nemt og med god fortjeneste

Har du fået en ny bil og har brug for at komme af med den gamle? Eller er du hoppet på den grønne bølge og er gået over til mere bæredygtige løsninger i form af cykel eller offentlig transport og vil derfor af med din gamle bil?

Processen med at få solgt en bil kan være lettere besværlig. Mange vælger at lægge bilen på dba.dk eller på Bilbasen med de opkald, spørgsmål, fremvisninger og prisforhandlinger, det medfører. Det kan være trættende, det kan være tidskrævende og i værste fald ender du med at få for lav en pris for din bil.

Inden du lægger din bil på nettet opfordrer vi dig til at tage kontakt til os i skrot1bil. Her slipper du for besværet med at annoncere og ligge i forhandlinger med mere eller mindre useriøse købere. Vi er altid tilgængelige og står klar til at tage imod dit opkald. Med mange års erfaring på bagen er vi lynhurtige til at give dig et fair bud på din bil. Et bud, der matcher markedsværdien, så du er sikret en god handel.

Vi opkøber mange biler hver dag og har naturligvis tjek på alle formaliteter omkring bilhandlen. Det eneste, du skal bekymre dig om, er at du har din registreringsattest og bilnøgler klar. Vi klarer resten og du skal kun bekymre dig om, hvordan du vil bruge de penge, du har tjent på din bil.

Vi dækker hele Sjælland og kan være hos lige præcis dig og din bil i løbet af nul-komma-fem.

Kontakt os for at få et bud på din bil og du kan få den solgt i dag. Vi glæder os til at hjælpe dig.